Made by Femme Hairstyling

 
 

Over mij

Mijn naam is Famke, 45 jaar en woon in Hillegom.

Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest als topstyliste bij verschillende salons, ben ik sinds 2015 als zelfstandig kapster aan het werk en kom ik bij u thuis of andere locatie. Dit betekent dus dat ik bij u thuis kom voor alle denkbare behandelingen zoals: knippen, föhnen, kleuren, permanent, watergolven, high-&low-lights, etc. en dit natuurlijk allemaal in samenspraak met u. Samen kijken we naar wat u graag wil, wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij u past. Dit om tot het beste en mooiste resultaat te komen. Wilt u bijvoorbeeld een andere kleur? Ik heb altijd de kleurlijn van KIS® bij me, samen met de kleurenkaart van KIS® , zodat we samen de best passende en meest mooie kleur voor u kunnen uitkiezen.

Maar uiteraard kan ik ook op verzoek opsteken, invlechten. Bovendien verzorg ik ook uw bruidskapsel voor de allermooiste dag van uw leven. En dit alles kom ik bij u thuis/op locatie doen voor zeer aantrekkelijke prijzen, zonder dat u inlevert op de kwaliteit en aandacht. Dit kan omdat ik niet de hoge kosten zoals het huren van een pand en personeelskosten heb, maar wel de jarenlange ervaring als topstyliste.

Waar komt Made by Femme Hairstyling naartoe:

Hillegom, Lisse, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Beinsdorp, De Zilk, Vogelenzang, Bennebroek, Heemstede. Woont u verder weg, geen probleem, voorwaarde is wel dat er minimaal 4 mensen op hetzelfde adres een behandeling willen.

Inmiddels kom ik ook in een groot aantal zorgcentra in de regio, dus mocht u in een zorgcentrum wonen, of bent u de contactpersoon, ook dan kunt u bij Made by Femme terecht.

Voor het maken van een afspraak WhatsApp naar 0611904627, mail naar info@madebyfemme.nl of gebruik het contact formulier op deze site. Vermeld daarbij uw woonplaats zodat ik daar met inplannen rekening kan houden. Bellen heeft niet de voorkeur, omdat ik veel onderweg ben en tijdens knippen de telefoon niet kan beantwoorden.


VOORDELEN THUISKAPPER:

  • Ik kom naar U toe, U hoeft niet te reizen.
  • Wanneer het U uitkomt Voordeliger, maar net zo professioneel als in de salon.
  • Ik laat alles schoon en netjes achter.
  • Geen wachttijden net als in de salon.
  • Meer tijd en persoonlijke aandacht voor U.
  • U kunt contant betalen of per PIN met een veilige Rabobank verbinding