U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Highlights en lowlights

 

High-/low-lights bovenkant

(Ongeveer 10 a 15 folies; minder in overleg, prijs wordt daar op aangepast)

vanaf €32,50.

High-/low-lights door het hele kapsel (ongeveer 20 a 25 folies)

vanaf €47,50.

Balayage vanaf €47,50

Ombre vanaf €47,50

Losse folie's per stuk €3,00.

 

Ben je op zoek naar een boost voor je kapsel? Dan zijn een paar highlights of lowlights een goed idee. Maar wat is de beste optie voor jouw gezicht?

 

 

Waarom highlights of lowlights?

Ze zorgen voor een sunkissed effect. Zo lijkt het alsof je net op vakantie bent geweest! Ze zijn ook goed om je gezicht wat op te lichten en om wat leven in je haar te brengen. Bij lowlights zal ik een aantal van je lokken iets donkerder maken dan je natuurlijke haarkleur. Bij highlights gebeurt net het tegenovergestelde. Highlights en lowlights zullen je coupe minder beschadigen dan wanneer je deze volledig laat kleuren. Ik zal niet altijd folie's gebruiken, maar soms ook andere technieken. Bij bijvoorbeeld een Ombre kleuring, dan zorg ik voor een natuurlijk kleurverloop, vanaf de uitgroei naar de puntjes toe, zal ik een plankje gebruiken om de haren te kleuren. Dit geeft een natuurlijker kleur verloop als met folie's. Maar je hebt bijvoorbeeld ook Balayage, dit is eigenlijk de meest nonchalante manier van Highlights zetten. Hier kleur ik het haaroppervlak uit de losse pols, om zo het meest natuurlijke effect te krijgen. Op de pagina trends&tips op deze site besteed ik wat meer aandacht aan Ombre en Balayage kleuring.

Enkele voorbeelden Ombre kleuring,Bayalage en Highlights

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?