U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Op de mooiste dag van je leven moet net als de rest je haar er natuurlijk tip top uitzien. Bij Made by Femme ben je dan aan het juiste adres. In de 26 jaar tijd dat ik nu hairstyliste ben heb ik inmiddels al vele bruidskapsels mogen verzorgen, wat super leuke klussen zijn om te doen. Graag kom ik er voor zorgen dat jou haar er op deze onvergetelijke dag er top uitziet.

Hoe ga ik te werk. Normaal gesproken kom ik voor de bruiloft bij je langs om te bespreken wat je precies wil en wat de mogelijkheden zijn. Dit gaan we na overleg terug laten komen in een proefkapsel, om zo te kijken of het helemaal naar jou wens is, of dat er nog dingetjes moeten worden aangepast. Als alles helemaal naar jou wens is leggen we dat natuurlijk even vast met en fotootje en dan op naar de grote dag! Soms is er de wens om in de avond, als het feest begint weer anders gestyled te worden. ook dit is in overleg allemaal mogelijk. 

Heb je bepaalde wensen wat accessoires betreft (speciale klemmetjes, diadeem, haarbanden etc.) laat dat dan wel bij het maken van een afspraak al weten, dan kan ik daar rekening mee houden en voor zorgen.

De prijs? Een prijsopgave van een bruidskapsel is voor iedereen anders. dit is helemaal afhankelijk van de wensen van jou. wil je het gewoontjes opgestoken? of wil je juist extra haar, versieringen erin, in de avond weer anders gestyled? Dit soort wensen maakt dat er dus bij het maken van de afspraak pas een duidelijke prijsopgave kan worden gemaakt. Het meest basic bruidskapsel, inclusief een proefkapsel begint vanaf €150,00 (1,5 uur proefkapsel+ 1 uur dag zelf, meeruren €32,50 per half uur). Exclusief eventuele haarversieringen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?