U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


KIS VAN KAPPERS

Dat het altijd beter kan, bewijst Kappers nu met KIS: het Keratin Infusion System. KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Waar Amerika sterk is in het daadwerkelijk repareren van haar, loopt Europa voorop als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. Met KIS brengt Kappers nu het beste uit deze twee werelden samen in één revolutionaire haarverzorgingslijn, met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System.

De lijn bevat herstellende shampoos en kuren uit Amerika, stylingproducten uit Amerika, Nederland, Duitsland en België, permanenten en oxy-crèmes uit Duitsland en haarkleuringen uit het kleurland bij uitstek: Italië. 

 

Voor de kapsalon die geen concessies wil doen aan kwaliteit heeft Kappers een revolutionaire haarverzorgingslijn laten ontwikkelen.Het belangrijkste uitgangspunt hierbij was maximaal haarherstel met een minimum aan verzwarende “cosmetische” filmlaagjes. 

Het eindresultaat is veerkrachtig, glanzend haar met natuurlijk volume, dat ook de volgende dagen nog goed zit. Speciaal voor de ontwikkeling van KIS is Kappers uitgeweken naar Amerika, nog steeds de onbetwiste koploper op het gebied van haarherstel. Hier is het “Keratin Infusion System”, kortweg KIS, ontwikkeld. Deze revolutionaire formule herstelt het haar van binnenuit. Alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, zijn verrijkt met dit unieke systeem. Kappers heeft de herstellende shampoos, kuren en stylingproducten speciaal in Amerika laten ontwikkelen en produceren.

Deze producten garanderen maximaal haarherstel en ongekende creatieve mogelijkheden. Voor stralende kleuren met optimale houdbaarheid en veerkrachtige omvormingen moet je weer in Europa zijn. Hier heeft Kappers dan ook zijn haarkleuringen en omvormingen laten ontwikkelen en produceren. En ook deze producten bevatten natuurlijk het revolutionaire KIS. Kortom: met KIS haalt u het beste uit twee werelden in huis.

 

WAT BIEDT KIS NOG MEER?

Over KIS is zeer goed nagedacht. Zo bieden de producten, naast het bijzondere Keratin Infusion System, nog een aantal belangrijke pluspunten. Eén van de randvoorwaarden bij de ontwikkeling van KIS was bijvoorbeeld, om dieren en hun leefomgeving niet te belasten. Producten van KIS worden daarom niet op dieren getest. Daarnaast wordt de keratine die in de producten verwerkt wordt, gewonnen uit de wol van geschoren Nieuw-Zeelandse schapen. In KIS worden geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn niet belastend voor het milieu. De verpakking is recyclebaar.

KIS biedt u al met al de zekerheid van een kwalitatief hoogstaand product, dat voldoet aan al uw wensen. Een keuze voor KIS betekent een keuze voor kwaliteit. Met een keuze voor KIS bespaart u uzelf tijd én moeite en gaat u voor het beste.

KIS DE VOORDELEN OP EEN RIJ

 • Revolutionaire en complete haarverzorgingslijn

 • Eenvoudig en ongecompliceerd in gebruik

 • Haarherstel van binnenuit

 • Geschikt voor elk haartype

 • Hoogste kwaliteitsgarantie

 • Verzwaart niet. Het haar voelt weer als haar

 • Ongekende creatieve mogelijkheden

 • Compleet assortiment van verzorging en styling tot kleur en omvorming

 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

 • Niet getest op dieren

 • Keratine gewonnen uit schapenwol

 • Bevat naast de keratine geen dierlijke bijproducten

 • Niet belastend voor het milieu

 • Recyclebare verpakkingen 

Elke kapper weet: hoe beter de conditie van het haar, hoe mooier het eindresultaat. Daarom werkt KIS van binnenuit.

Bij de ontwikkeling van deze lijn had Kappers een duidelijk doel voor ogen: maximaal haarherstel. Maar dan wel met een minimum aan verzwarende cosmetische laagjes. En voor een minimale prijs. Het resultaat is een revolutionaire lijn voor verzorging, styling, kleuring én omvorming. Met een ongekende kracht: het Keratin Infusion System, kortweg KIS. Deze formule herstelt de innerlijke balans van het haar en creëert zo de perfecte basis voor elke behandeling. Zeker omdat alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, hiermee zijn verrijkt.

OVER BESCHADIGING EN REPARATIE

Menselijk haar is opgebouwd uit drie bestanddelen: keratine, mineralen en vocht. Onderzoek heeft aangetoond, dat daar waar keratine uit het haar verdwenen is, vocht zich nestelt. Hierdoor wordt het haar niet alleen zwaarder, maar ook zwakker. Het haar verliest elasticiteit, veerkracht en volume, is breekbaar en splijt gemakkelijk. Een goed voorbeeld hiervan is geblondeerd haar. Als gevolg van het chemische proces van blonderen, zijn aan het haar niet alleen pigmenten onttrokken, maar is ook keratine verdwenen. Hierdoor is het haar beschadigd. Vocht vult automatisch deze ‘lege’ plekken in het haar op. Hoewel het haar dus feitelijk is volgezogen met vocht, voelt het toch droog aan. Dit gevoel komt doordat de buitenste laag van het haar beschadigd is.

REPARATIE

Bij beschadigd haar is het evenwicht tussen proteïnen en vocht in het haar verstoord. De enige manier om beschadigd haar te repareren en de vochtbalans te herstellen, is door precies dát materiaal toe te voegen als waaruit de haar is opgebouwd; haarkeratine. De aan het haar toegevoegde keratine vult de poreuze plekken in het haar op. Zonder de toevoeging van keratine, is daadwerkelijk herstel van het haar dus feitelijk onmogelijk. Door toevoeging van keratine wordt het haar sterker en krijgt het meer veerkracht en elasticiteit, waardoor het haar weer volume krijgt.

KIS: DÉ OPLOSSING VOOR BESCHADIGD HAAR

Producten van KIS zijn stuk voor stuk verrijkt met het revolutionaire Keratin Infusion System. Dit systeem bevat naast keratine, gelijk aan menselijk haar, botanische kruidenextracten die rijk zijn aan vocht. Door deze speciale formule is KIS in staat de natuurlijke hoeveelheid keratine – en daarmee het natuurlijke vochtgehalte – in het haar te herstellen.

Door het lage moleculaire gewicht dringt de keratine diep door in het haar en herstelt het. Hierdoor is het haar weer bestand tegen schadelijke invloeden zoals: zonlicht, vervuiling, wassen en stylen. Het herstelde haar biedt bovendien een uitstekende basis om chemische processen zoals permanenten en kleuren goed te kunnen doorstaan. Kleurpigmenten hechten zich nu eenmaal beter op gezond haar en dekken beter, zodat de kleur langer mooi blijft. Permanenten krijgen op gezond haar meer elasticiteit en veerkracht. KIS is daardoor dé garantie voor mooi, sterk én glanzend, tot in de puntjes verzorgd haar! 

Keep It Superb – KIS!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?